Czas szkolenia to okres niezwykle wytężonej pracy niezależnie od tego, jaki charakter ma dane zajęcie. Obojętnie, czy wiąże się z wysiłkiem fizycznym, czy umysłowym, aby się do niego odpowiednio przygotować, trzeba włożyć w to naprawdę wiele wysiłku.
Nie sposób jednak dawać z siebie wszystkiego o pustym żołądku. Produkty żywnościowe dostarczają nam nie tylko smaków, ale przede wszystkim są źródłem energii i składników odżywczych niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Dlatego też w trakcie szkolenia nic nie wzbudzi lepiej zapału w Twoich pracownikach niż smaczne przekąski. Zaproponowanie posiłku podczas przerwy między szkoleniami pozwoli zregenerować ciała i umysły i sprawi, że każdy da z siebie jak najwięcej.
Różnorodne menu
Co najlepiej sprawdza się na przekąskę między szkoleniami? Niewątpliwie praktyczniejszym rozwiązaniem niż serwowanie ciepłych posiłków jest podanie czegoś na zimno. Taka opcja nie wiąże się z koniecznością wcześniejszego przygotowywania bądź podgrzewania potraw. Zimne przekąski przyjadą do nas z firmy cateringowej w formie gotowej do podania i w takiej ilości, jakiej będziemy potrzebowali. Istnieje także możliwość dostosowania menu do potrzeb pracowników. Jeśli znajdują się wśród nich wegetarianie, weganie lub osoby będące na diecie, nie stanowi to dla naszej firmy żadnego problemu. Mamy bowiem w ofercie posiłki, które zadowolą każdego.
Catering z zimnymi przekąskami sprawdzi się zarówno wtedy, jeśli urządzasz kameralne szkolenie w siedzibie swojej firmy, jak i wtedy, gdy organizujesz zewnętrzne wydarzenie dla dużej grupy osób. I na jednym, i na drugim typie spotkań kanapki i sałatki znajdą swoich amatorów, którzy wyczyszczą talerze do ostatniego okruszka. Zwłaszcza jeśli będą mieli do czynienia z przekąskami, które przygotowała firma cateringowa Iwona. Jest ona jednym z wiodących dostawców jedzenia na Górnym Śląsku. Obsługuje miasta takie jak Katowice, Mysłowice, Sosnowiec czy Dąbrowa Górnicza, a także ich okolice.